Скандалната Зорница Линдарева, по-известна като любовницата на Стефан Манов-Тачо, от доста

...
Скандалната Зорница Линдарева, по-известна като любовницата на Стефан Манов-Тачо, от доста
Коментари Харесай

Вижте как изглежда Зорница Линдарева днес!

Скандалната Зорница Линдарева, по-известна като любовницата на Стефан Манов-Тачо, от много време насам страни от общественото пространство. Жената, пробвала се да разведе Жени Калканджиева, потъна вдън земя и даже в обществените мрежи не е дейна.

Актуално фото на Линдарева отпреди няколко дни изуми почитателите й. На него тя наистина е неузнаваема. 43-годишната Зори е изрусила косата си и е свалила много килограми. На селфито обаче моделката театралничи със слънчеви очила и още веднъж крие лицето си.



Според осведомени през последните години Линдарева е имала много съществени здравословни проблеми и това е една от аргументите да не се демонстрира в общественото пространство. Освен това, в живота й се е появил нов мъж, който не желае да бъде в светлините на прожекторите. Той бил доста по-възрастен и връзките им били много съществени, написа уеб сайтът Интриги.

Припомняме, че Линдарева влезе във ВИП Брадър преди години, представяйки се за любовницата на Тачо. Манов и Калканджиева, които също бяха в Къщата, опитваха да запазят брака си, само че разследване на серия от разкрития, направени от Зори, двамата се разделиха. Година по-късно Жени елементарни на мъжа си и още веднъж се събраха. Към днешна дата двойката не живее дружно.

 

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР